13:00

Bollnäs GIF FF

DM Näsvikens IK - Bollnäs GIF FF

I årets andra Dm-match tog vi emot Bollnäs på Glysis.
Vi gör en riktigt bra första halvlek med många fina kombinationer i anfallsspel och ett kompakt och bra försvarsspel.

Vi genomför andra halvlek på samma sätt som första där vi fortsätter skapa fina lägen. Försvarsmässigt fortsätter vi jobba otroligt bra och det sitter nästan felfritt. En rolig match att se från sidan men det syntes på spelarna att de hade roligare ute på planen.

Emilia Berg som gör en riktigt bra match sätter 1-0 i första halvlek.

Andra målet görs i andra halvlek av Rogaia som vi lånat från Niken div3. Även Malin Alvolin, Emelie Edström och Felicia Larsson från div3 gör bra inhopp.

Matchen slutar 2-0 till oss, nu laddar vi om inför nästa match borta mot Edsbyn på söndag!